remko grijm - graciVraag aan David Shephard: “Waarom maak je voor £1000’s waarde aan NLP training en programma’s beschikbaar voor slechts £6.99 per maand?”

Antwoord van David Shephard: “Omdat ik anderen wil laten weten, leren en ervaren wat ik heb gedaan.”

David Shephard ontdekte in 1990 NLP thanks door het boek van Tony Robbins “Je ongekende vermogens”. Het veranderde volledig zijn manier van denken over zichzelf, zijn carrier, zijn relatoes, zijn gezondheid, geld, over ALLES. Hij was verkocht aan NLP.

In 1993 deed David zijn eerste echte ervaring op met de kracht van NLP. In slechts enkele dagen was hij bevrijd van dyslexie, zijn fobie voor wespen en bijen, hij was bevrijd van boosheid, verdriet, angst, gewkestheid en schuld uit het verleden EN was los van een groet belemmerende overtuiging dat hij niet goed genoeg was.

Op dat moment realiseerde hij zich, dat zijn levensdoel was om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen dezelfde dingen te leren en te ervaren die hij had geleerd en ervaren.

In 1994 startte David Shephard met doceren over en certificeren van mensen in NLP, wereldwijd. Om meer mensen te kunnen bereiken, startte hij met het produceren van audio en video programmas, zodat mensen overal konden leren. Voor velen waren deze producten te duur.

Dankzij de huidige technologie, is David nu in staat NLP trainingen van hoge kwaliteit, makkelijk en flexible beschikbaar te maken tegen een lage en redelijke prijs.

Mensen vertelden hem dat hij gek was, David deed het toch.

Hier is de app: de Netflix van NLP en Persoonlijke Ontwikkeling!

cropped-ds4.jpg

Waarom wil je je aanmelden voor deze app voor NLP en Persoonlijke Ontwikkeling?

 •  Je bent nieuwsgierig naar NLP, wat NLP voor jou kan doen en je wilt alvast een beetje proeven en ontdekken tegen minimale kosten of risico.
 • Je weet al dat je NLP wilt leren en door persoonlijke omstandigheden kun je geen live training bijwonen.
 • Je wilt NLP leren zonder de kosten van een live training, hotels en reizen.
 • Je wilt NLP leren en wilt meer weten, voordat je besluit een live training bij mij of David te volgen.
 • Je bent al getraind in NLP en wil NLP trainingsbronnen van wereldklasse kunnen raadplegen, uitdiepen en je leercurve verlengen waar ook ter wereld.
 • Je houdt van het gemak NLP te leren op elke plek waar je een smartphone of tablet bij je hebt.
 • Je wilt gemakkelijk en comfortable toegang tot de inhoud van NLP van wereldklasse en Persoonlijke Ontwikkeling, wanneer je wilt en waar je ook bent.

£67 per jaar (BESPAAR 20%!) OF £6.99 per maand EN op elk moment uitschrijven

Ik heb mijn waarom en wil me nu aanmelden!

 subscr4

Wat zit er allemaal in je aanmelding voor de NLP App?

DS2

Jouw aanmelding bevat de volgende trainingprogrammas in audio, video en – waar zinvol – een volledig handleiding. Alles bereikbaar vanaf jouw Apple of Android toestel. 

Een introduction in NLP
In deze CD introduceert David je tot het hart, de kern, van NLP en geeft je makkelijk toepasbare technieken die jouw communicatievaardigeheden direct enorm verbeteren.

Stressed To Kill
David leert je met gebruikmaking van NLP, neuroscience en zelf-hypnose hoe je in enkele minute een hoge mate van ontspanning bereikt. Wat ook geweldig helpt bij slapeloosheid.

Daily Power Rituals
In dit korte programma leer je hoe je krachtige dagelijkse rituelen kunt ontwikkelen, die jezelf opladen, energie geven en diepe ontspanning realiseren.

The Quickening
In dit programma wordt je begeleid jouw levensdoel te ontdekken, krachtige leerstrategieën te installeren in jezelf en afscheid neemt van belemmerende mindsettings en overtuigingen.

Creating Your Future History
Stel je voor dat je in staat bent jouw eigen toekomst te creëren met eenzelfde zekerheid die je hebt over je verleden. Mohammed Ali was overtuigd van een toekomstig verleden en het resultaat is bekend. David neemt je mee in het process jouw toekomst zelf te creëren.

The Money Magnet
Stel je eens voor dat je in staat bent geld en gezondheid aan te trekken, alsof je een groet geluksmagneet bent. Dit process laat je zien hoe dat werkt.

The Master Mind
Napoleon Hill  hield het ware process van de mastermind geheim. In deze sessie worden de ware technieken onthuld en word je meegenomen in het creëren van een mastermindgroep die verder rijkt, dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Beyond The Matrix
Breng eens de concepten van The Matrix films en kwantumfysica tot leven en bedenk wat deze aan jouw leven kunnen toevoegen. Het is mogelijk en dit is een van de meest mind blowing programmas.

Best Year Yet!
Gefilmd voor een live publiek van 400 deelnemers. Dit programma draait David jaarlijks om te garanderen dat we volgend jaar een nog beter jaar, het beste jaar tot nu, maken!

Change Your Mind, Change Your Future
In deze 6 CD serie word je getoond hoe krachtige NLP technieken als ankeren, submodaliteiten, overtuigingen en waarden je leven op elke gewenste manier kunnen veranderen.

The Money ProgramDeze 3 CD set is opgenomen tijdens David’s hoog gewaardeerd Money Program. Wat is het verschil dat het verschil maakt, in relatie tot persoonlijke groei en rijkdom? Hier ontdek je de mindset, de overtuigingen en strategieën die hiervoor nodig zijn.

Presenting Magically
Ervaar een complete driedaags trainingprogramma in audio en video. Je leert hoe je één van de beste, meest inspirerend en pakkende sprekers wordt. 4 DVD’s en 6 CD’s. Attend an entire 3-day training program in audio and video.

Introduction To The Wizard’s Secret
In deze CD geeft David uitleg over één van ‘s werelds meest beschermde spirituele en magische leringen. Je zult leren hoe je jouw levenskracht verhoogt, stapt in de vereerde staat van de oude Kahuna en hoe je werkelijk mediteert.

Ho’o Pono Pono
Dit prachtige en krachtige process komt van Hawaiian Huna. Op de juiste manier gedaan, stelt het je in staat alle conflicten in jouw leven op te lossen, creëert het diepe persoonlijke eenwording en lost e laten wat je niet langer wilt hebben.

NLP Practitioner Home Study Program
Volg een volledige NLP Practitioner training in audio en video, waar je ook bent. Totaal 14 CDs, een DVD en complete handout!

Conversational Change
In dit unieke 8 CD programma met live demonstratie leert David je alles wat je kunt doen met jouw taal, waardoor je zeer impactvol kunt communiceren, jouw invloed en mogelijkheden vergroot door niet anders dan jouw gespreksvoering. Waarschijnlijk de meest complete onthulling van hypnose en NLP training. Dit is ook een zeer belangrijk onderdeel van de NLP Master Practitioner training.

The Personality Matrix
Dit programma onthult het hart van de NLP Master Practitioner opleiding. Leer over overtuigingen, waarden en metaprogramma’s. Dit bevat een deel van de meest krachtige NLP technieken, toepasbaar in business. Het is NLP voor gevorderden en omhelst veel nog onbehandelde zaken uit de meeste NLP Master Practitioner certificeringsopleidingen.

Coaching Skills For NLP’ers
NLP bevat veel van de meest krachtige coachingtechnieken. In dit programma leert David jou hoe je deze kunt toepassen in een gestructureerd en effectief coachingprocess. En, je leert hoe je jouw coaching kunt verkopen!

Selling Magically
Ooit gewenst één van de best natuurlijk verkopende salesmensen te worden? Volg dit tweedaags programma in audio en video en je leert hoe. 6 CD’s en 1 DVD. Alle technieken worden gedemonstreerd op video, zodat je ze kunt zien en zelf kunt herhalen voor succes.

 PLUS MEER!

 • Meest recente trainingprogramma’s. David’s training Masters Of Influence wordt elke maand toegevoegd aan de app.
 • Nog niet vertoonde en eerder onthulde live videobeelden.
 • Sessions In The Library. David analyseert een boek vanuit het NLP perspectief zodat je resultaten kunt behalen zonder zelf het boek te hoeven lezen! Robert Greens’ Laws Of Power staat er al in. 48 videos.
 • A Date With Excellence – David geeft live NLP model-leer interviews met de beste ‘models of excellence’van deze wereld. Steve McDermott, drievoudig winnaar ‘Motivational speaker of the year”, is al beschikbaar als model of excellence.
 • Plus! Alle Facebook Lives van David Shephard, gesorteerd en ingedeeld per onderwerp zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Ik wil al deze inhoud en wil me nu aanmelden.

 subscr4

Hoe werkt mijn aanmelding voor deze NLP App?

cropped-ds3.jpg

Het is heel eenvoudig!

Je krijgt volledige toegang tot alles in de app, gratis voor de eerste maand. Als je je uitschrijft voor het einde van de maand, betaal je niets! Na de eerste maand heb je een keuze.

£67 per jaar (BESPAAR 20%!) OF £6.99 per maand.

Je kunt op elk moment je aanmelding stopzetten.

EN zolang je aangemeld blijft, is dit jouw prijs voor de resterende periode van je inschrijving.

Klik op de aanmeldbutton, voer je beveiligde betaalgegevens is, de eerste maand geen kosten, annuleer eventueel voor het eind van maand en het gebruik was een maand gratis.

Na je aanmelding ontvang je een email met de volledige instructies voor het downloaden van de app en je unieke toegangscode.

Zo eenvoudig is het!

Als het zo eenvoudig is, wil ik mij nu inschrijven.

 subscr4

Wat gebeurt er als je je niet inschrijft voor deze app?

Niets! Behalve dan dat je geen toegang hebt tot de inhoud van NLP op wereld topniveau, tegen een eerlijke en lage prijs, waar je ook zou zijn.

Wat gebeurt er als je je wél inschrijft voor deze app?

Dan hebben je vele honderden uren aan NLP content op topniveau, direct beschikbaar. Letterlijk elke NLP product ooit gemaakt door David Shephard, staat in deze app en heb jij in je broekzak of tas tot je beschikking.

Plus je ontvangt alle laatste en nieuwe ontwikkelingen, direct in de app.

Ook aansluiting tot de Facebook Group waarin alleen app-deelnemers toegang tot hebben. In deze groep kun je alle vragen stellen die je wilt en zul je persoonlijk antwoord krijgen.

Het is bewust een no-brainer gemaakt om je natuurlijk in te schrijven voor deze app én ik weet dat je het te gek zult vinden!

 subscr4

De App is nu ruim een jaar beschikbaar en hier is wat sommige van de huidige inschrijvers erover zeggen:

“I’ve been a professional international motivational speaker for over 23 years. On this app you’ll discover just about all I know about personal development and success. Delivered in such a way that even a lad from Yorkshire, England (me) can understand and instantly use”.
Steve McDermott, 3 times winner of the European Motivational Speaker of the Year Award
“This app is simply the best app about NLP and Personal development. It contains all the headlines and the details, various trainingprograms, live trainingsessions and much much more. The content is easy to read, to listen to and to look at and brings NLP to you in anyway you like. Great stuff, highly recommandable app.”
Remko Grijm, owner NLPXperience
Trainer of NLP and Master NLP Coach
“The I am David Shephard app is the best app I’ve ever downloaded. David Shephard has the gift of turning complex subjects into a pleasurable and joyful experience. The app is so versatile that you can create your own playlist of your favourite subjects. Mine is the Daily Power Rituals. I listen to it every morning and before I go to bed. The language is so well crafted that it is “as second nature to me now, like breathing out and breathing in…” I highly recommend daily dosages of I am David Shephard.”
Regina Brancato-Dunderdale
Master NLP Practitioner
“If you want to be more successful in life you need to learn how to run yourself. NLP gives you all the methods and information you need. The I am David Shephard app is the ultimate medium to consume a great amount of NLP whenever and wherever you are at very low price.”
Aga Lukas

OK, ik ben eindelijk overtuigd en wil me nu inschrijven

 subscr4

En verder kun je aantekeningen maken, gestelde doelen volgen, chatten met andere gelijkgestemde individuen over de hele wereld én heb je toegang tot een exclusieve, besloten Facebook Groep voor al jouw persoonlijke vragen. 

 

cropped-ds6.png

Instructies in jouw email.

Ik ben overtuigd dat je deze NLP Training App geweldig zult vinden.

Test deze NLP app 30 dagen GRATIS.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close